Bruk Følgende Fremgangsmåte For å Finne Den Perfekte Entreprenøren For å Hjelpe Deg Med Reparasjonene Av Hjemmet Ditt

Hjem eierskap er dyrt og tidkrevende, som enhver huseier vil fortelle deg. I gjennomsnitt bruker huseiere vanligvis opptil 3 prosent av hjemmets verdi på forbedringer hvert år. Heldigvis er det så mange muligheter til å spare penger på prosjekter rundt huset. Denne artikkelen er fullpakket med ideer og inspirasjon for å hjelpe deg med å gjøre nettopp det!

Hvis du har akvarell malerier som henger i hjemmet ditt, kan du prøve å plassere dem der de ikke får direkte sollys. Solen, eller noe sterkt lys, vil føre til at fargene til å falme over tid. Dine kjære malerier kan miste sin livfullheten-og verdi. Holde dem ut av sollyset vil bidra til å bevare sine farger.

Installer en lat Susan i de merkelige hjørneskapene. Det kan være vanskelig å bruke lagringsplassen de gir, hvis du må komme ned på hender og knær for å søke etter elementene i bakhjørnene. En lat Susan vil tillate deg å nå dine elementer lett hver gang.

Hold din delvis brukte kan av gips sammensatte fra å tørke ut mellom bruksområder! Alt du trenger å gjøre skrape og tørke innsiden av kanen ned til overflaten av den gjenværende gips gjørme. Hell deretter akkurat nok vann på gjørma for å dekke overflaten. Før du bruker den igjen bare hell av vannet, og det vil være så godt som nytt!

Fest gulvet knirker med noen gipsskruer. Mens en annen person venter nedenfor i kryperommet eller kjelleren, gå over gulvet og finn hvor squeaking oppstår. Signal til personen nedenfor der problemet er. De kan sette inn en gipsskrue gjennom undergulvet og inn i gulvet for å stoppe knirker.

Vanligvis, når du maler et rom, bør du bruke en primer til veggene, for å muliggjøre bedre overholdelse av malingen. Men nå er det et alternativ som du kanskje vil prøve. Mange jernvareforretninger selger nå produkter som har en kombinasjon av primer og maling. Dette eliminerer primer trinn og hastigheter opp prosessen med maleriet.

Når det gjelder forbedring av hjemmet, må du sørge for at ingen av arbeiderne som skal jobbe på hjemmet ditt, har et kriminelt rulleblad. Dette er viktig for sikkerheten til deg og din familie, og også for sikkerheten til eiendelene dine. Det er ikke uvanlig at du ber om navnene på alle arbeiderne som skal være på eiendommen. Bakgrunnssjekker er tilgjengelige på Internett.

Ikke tss ut skitne soveromsdører. Ta ned døren og slip den. Du vil avsløre det nakne treet. Få litt oljebasert maling som du vil ha, og mal den med en malingsrulle. Hvis du vil ha et annet utseende, kan du prøve å bytte knottene ut for noe litt mer fancy.

Sett elektriske trådkontakter på rørene på drivning! De små plastdekslene som følger med rørene, forsvinner alltid! En lett hatt erstatning som fungerer så bra eller bedre enn den opprinnelige hetten er en elektrisk ledningskontakt. Du kan til og med bruke spesielle farger for spesielle typer rør.

Det er enkelt å gjøre endringer i hjemmet ditt mens du bor innenfor budsjettet. Oppussingsprosjekter kan gjøre hjemmet ditt til et morsommere sted.